Myyntihevoset

Tule katsomaan ja kokeilemaan, löydä omasi!!!

 

Kaikki myynnissä olevat hevoset ovat jo suomessa ellei toisin mainita joten sinulla on helppo tulla katsomaan ja kokeilemaan niitä paikanpäälle. Kaikilla kauttamme maahan tulevilla hevosilla on asiaan kuuluvat paperit. Jos sivuiltamme ei löydy juuri sinulle sopivaa hevosta niin voimme auttaa sellaisen löytämisessä. Yhteistyökumppanillamme Hollannissa on tarjolla hevosia niin harraste kuin kilpailu käyttöön, Kysy lisää Aulilta!

 

Onko oman hevosen myyminen työlästä ja hankalaa?

Tuo hevosesi myyntiin meille. Otamme hevosia myyntiin toimeksiantona. Myyntipalkkio vain 10% myyntihinnasta ja maksat vain totetuneesta kaupasta.

 

TOIMEKSIANTONA Suomenhevos ori JATKO SIRU

 

Myytävänä 2002 synt.. Osaa perusasiat, lisäksi pohkenväistöjä käynnissä ja ravissa, etu-ja takaosa käännökset sekä avotaivutus. Maastovarma ja ajettu. Helppo ori. Todella kiltti ja rauhallinen, kengitykset ja muut hoitotoiminpiteet sujuvat hyvin. Ei orimainen. Tarhannutkin ruunien kanssa. Myydään harraste käyttöön kouluratsastukseen, ajoon ja maastoiluun. Hevosella ollut 8 vuotta sitten pieni vaurio jänteessä, jonka vuoksi isompia esteitä ei suositella.  Ei ole tämän jälkeen oireillut mitenkään. Hevonen asuu tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa omistajansa luona Tohmajärvellä missä se on nähtävissä ja kokeiltavissa.

MYYNNILLÄ KIIRE

 

 hp. 1500€

TULOSSA:

 

 

Tulossa:

 

 

 

 

 

 

 Tulossa myyntiin:

 

 

 

Tulossa:

 

 

 

 

 

LaKu Stall

 

Rantasuontie 82

41160 TIKKAKOSKI

 

Myyntihevoset

Auli Lamers

050 531 9917

 

Trailerit, Kävelykoneet

Wouter Lamers

050 443 2444

 

info@lakustall.com

Ratsastustunnit joka viikko maanantaista lauantaihin

 

Sunnuntaisin valmennuksia, kilpailuja ja muita tapahtumia!

Tuntivaraukset

puh. 040 963 2555

 

Huom! Jos emme heti vastaa, niin laita viestillä soittopyyntö!

2017 © LaKu Stall