Myyntihevoset

Tule katsomaan ja kokeilemaan, löydä omasi!!!

 

Kaikki myynnissä olevat hevoset ovat jo suomessa ellei toisin mainita joten sinulla on helppo tulla katsomaan ja kokeilemaan niitä paikanpäälle. Kaikilla kauttamme maahan tulevilla hevosilla on asiaan kuuluvat paperit. Jos sivuiltamme ei löydy juuri sinulle sopivaa hevosta niin voimme auttaa sellaisen löytämisessä. Yhteistyökumppanillamme Hollannissa on tarjolla hevosia niin harraste kuin kilpailu käyttöön, Kysy lisää Aulilta!

 

Onko oman hevosen myyminen työlästä ja hankalaa?

Tuo hevosesi myyntiin meille. Otamme hevosia myyntiin toimeksiantona. Myyntipalkkio vain 10% myyntihinnasta ja maksat vain totetuneesta kaupasta.

 

TOIMEKSIANTONA Ruotsin Kylmäveri ruuna Myrsjös Melodi

 

 

MYYDÄÄN TOIMEKSIANTONA kotimaiselta omistajalta 6v. ruotsinkylmäveri ruuna. Nätti ruunikko ruuna, sopusuhtaisella rakenteella ja kiltillä luonteella varustettuna. Säkäkorkeudeltaan noin 155cm.

Tullut keväällä 2018 Suomeen. Koulutustasoltaan he:b,menee väistöt ja avot sujuvasti, sekä kulkee hyvässä peräänanossa. Puhtaat askellajit, mutta laukka vaatii vielä voimaa jotta siinä pystyy itsensä hyvin kantamaan. Hyppää pikku esteitä, maastoesteitä ja irtohypytetty. Tykkää hyppäämisestä. Maastossa peloton menijä ja pitää maastoilusta, toiminut myös vetohevosena. Ajettu paljon ruotsissa ollessaan, nykyisellä omistajalla ei ole ollut ajo välineitä, on toimiva ajaa. Toiminut myös asiakastyössä ratsastustunneilla. 
Perushoitotoimenpiteet onnistuu kaikki vaivatta kiltti käsitellä ja hyvä kengittää. Rokotukset ja madotukset tehty ajallaan ja hampaat hoidettu.

Tästä kiva näköinen ja oloinen ruuna monipuoliseen harrastamiseen, kouluun, esteille, kenttään ja harraste ajoon.

 

 hp. 5500€ sis. varsuteet

 

 

 

SUOMENHEVOS RUUNA Korven Tuuraus

 

Myydään 8-vuotias laadukas iso suomenhevosruuna, Tälläisiä harvoin tarjolla!
Säkä lähemmäs 170cm. Kilpaillut 3-tasolla he:a sijoittuen. Tekee teknisesti asiat hyvin ja osaa myös vaihtaa, kykenee kokoamaan itseään hyvin. Oikealla ratsastajalla varmasti suokki vaativaankin. Ehdottoman kiltti kaikessa, oikea halinalle, helppo kisapaikalla ja toisissa talleissa. Kilpailu kunnossa ja täydessä treenissä koko ajan. 
Hypätty kisoissa 90cm ja kotona isompaa amatööri ratsastajien kanssa. Enemmän koulupuolen hevonen, mutta kiltisti hyppää kaiken minkä eteen laittaa ja on simppeli hypätä, Ei kuumu ei ryntäile. 
Maailman kiltein hevonen ja itse rauhallisuus käsitellä. Selkäänkin voi laittaa vaikka pikkulapsen. Maastoilee mielellään, eikä pelkää juuri mitään. Ei lähde käsistä ja pysähtyy täydestä laukasta jos niin haluaa. Ajaa voi reellä tai kärreillä ja perään voi laittaa kaverin suksilla tai vaikka pulkan kanssa. 
Hyvä kengittää, lastautuu lähettämällä ja kulkee nätisti yksin tai kaksin. Tarhaa mielellään laumassa, mutta osaa olla yksinkin ahdistumatta. Laumassa alistuja tyyppi. 
Madotettu ja rokotettu säännöllisesti ja hampaat raspattu. Raspaus onnistuu ilman rauhoitusta jopa sähköraspilla. Terveenä ollut, eikä tiedossa ole sairauksia tai vikoja. Ostaja saa tutkituttaa haluamassaan laajuudessa. Myydään haikein mielin hyvään kotiin, mielellään aktiiviseen käyttöön ja näyttöön.

Jos etsit laadukasta, osaavaa, kilttiä ja kaikessa toimivaa mutkatonta suokkia ja olet valmis myös sijoittamaan siihen rahaa niin tämä voisi olla sinun.

 

 hp. kysymällä

Ponitamma Lathkill Remember me 

 

Englantilainen kirjava 6v. poni tamma. Säkä 140cm, kilpaillut viime kaudella esteissä 80cm ratoja 1-tasolla ratsastuskoulun oppilaan kanssa. Nyt reeneissä hypännyt 100cm tasolla. Ponnua siis on. Energinen hypätä ja imee itse esteille. Hyppää myös erikoisesteet. Koulupuolella osaa he:a asiat kuten avot ,väistöt jne sujuu mutta ehdottomasti enemmän hänellä paloa esteille. 
Peruskiltti käsitellä, hoitaa ja ratsastaa. Ei pukittele tai yritä päästä ratsastajasta eroon. Omaa kuitenkin hieman ponimaista pilkettä silmäkulmassa. Tarhaa laumassa ja kestää sähkölangoissa. Hyvä lastata ja kuljettaa. Toimii kisapaikoilla niinkuin kotona. Maastoilee mielellään ja hypätty myös maastoesteitä. 
Tästä nuori estelupaus näppärälle poni kuskille. Meillä tämän kapasiteetti menee hukkaan kun poni ratsastajat kasvaneet ulos ponista.

 

hp. 6500€
 

 

Risteytys tammavarsa Laku´s Lucy

 

 Nyt vuotiaaksi kääntynyt meillä syntynyt tammavarsa. Väritykseltään todella tumma lähes musta ja hieman sekavärinen. Emä on kimo risteytys ja isä mahdollisesti trakehner ori. Syntynyt meille yllätysvarsana viime huhtikuussa. Hyvä sopusuhteinen kevyt puoliveri tyyppinen rakenne, liikkuu kevyesti. Kiltti ja ystävällinen luonne. Käsitelty, kulkee nätisti narussa, antaa vuolla kaviot jne. Asuu nyt pihatossa laumassa, mutta osaa olla nätisti myös tallissa. 

 

h. 1900€

 

Tulossa:

 

 

 

 

 

LaKu Stall

 

Rantasuontie 82

41160 TIKKAKOSKI

 

Myyntihevoset

Auli Lamers

050 531 9917

 

Trailerit, Kävelykoneet

Wouter Lamers

050 443 2444

 

info@lakustall.com

Ratsastustunnit joka viikko maanantaista lauantaihin

 

Sunnuntaisin valmennuksia, kilpailuja ja muita tapahtumia!

Tuntivaraukset

puh. 040 963 2555

 

Huom! Jos emme heti vastaa, niin laita viestillä soittopyyntö!

2017 © LaKu Stall