Tule katsomaan ja kokeilemaan, löydä omasi!!!

Kaikki myynnissä olevat hevoset ovat jo suomessa ellei toisin mainita joten sinulla on helppo tulla katsomaan ja kokeilemaan niitä paikanpäälle. Kaikilla kauttamme maahan tulevilla hevosilla on asiaan kuuluvat paperit. Jos sivuiltamme ei löydy juuri sinulle sopivaa hevosta niin voimme auttaa sellaisen löytämisessä. Yhteistyö kumppanillamme Hollannissa tarjolla useita estehevosia, Kysy lisää Aulilta!

Onko oman hevosen myyminen työlästä ja hankalaa? Tuo hevosesi myyntiin meille. Otamme hevosia myyntiin toimeksiantona. Myyntipalkkio vain 10% myyntihinnasta ja maksat vain totetuneesta kaupasta.


RISTEYTYSPONI RUUNA RUUBERT

Myydään 135cm korkea kirjava risteytysponi ruuna 4v., kiltti ja toimiva ratsastaa. Maailman söpöin ja kiltein nuorimies. Tasoltaan noin he:c-b kulkee kaikissa askelajeissa oikein päin, osaa avot+väistöt, nostaa laukat, toimii maastossa, hyppää pikku esteitä(kokematon vielä), tehnyt jo muutamia ratsastuskoulun tunteja ja toimii ryhmässä ja yksin. Ei nää mörköjä eikä hömöile. Aivan mainio poni, ei pukittele, ei potki eikä ilkeile. Pärjää porukassa, mutta ei pomoile. Vuolut ja kengitykset onnistuu ongelmitta. Luottaa ihmiseen ja on ystävällinen. Pidettäisiin itse mutta meille himpun liian pieni. Tätä ponia ei voi liiaksi kehua. Ei olla löydetty tästä negatiivistä sanottavaa. Nuori on joten ei myydä ainoastaan ihan aloittelijalle, mutta jo pesrustaidot omaavalle sopii mainiosti. Sopii tämä pienelle aikuisellekkin.
Video
Video


SUOMENHEVOS ORIVARSA LAKUN PAKETTI

Oma kasvattama 2015 syntynyt rekisteröity suomenhevosvarsa. Kiltti ja käsitelty. Ajo-opetus aloitettu.
i. Anton H.
ei. Riuskis


SUOMENHEVOS ORIVARSA LAKUN HELGE

Oma kasvattama 2015 syntynyt rekisteröity suomenhevosvarsa. Kiltti ja käsitelty. Ajo-opetus aloitettu.
i. Anton H.
ei. Suikun Ero