Ohjeet varauskalenterin käyttöön

Käytössämme on Ratsukko-varauskalenteri, jonka kautta saat varattua ja hallittua tuntejasi helposti ja nopeasti, missä ja milloin vain.

 

HUOM! Jos olet tallin vakiotuntiasiakas, saat ensikirjautumistunnukset tallin kautta. Älä luo itse käyttäjätunnusta, sillä loppukauden vakioryhmätunnit on jo varattu ensikirjautumistunnuksesi alle!

 

Tuntien peruutukset tulee tehdä aina peruutussääntöjen mukaan, viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Varauskalenterin kautta peruutusta ei voi tehdä tunnille, jonka alkuun on alle 1 vuorokausi eli alle 24 tuntia. Nämä peruutukset tehdään soittamalla suoraan tallille.

 

Jos varaat tunnin samalle päivälle 5 tuntia ennen sen alkua, muuttuu kalenterissa Varaa- painike Soita- painikkeeksi ja tunnin varaus tapahtuu soittaen. Tämä siksi, että tallilla osataan huomioida lyhyen aikavälin varaukset ja myös ratsu ehditään vielä varaamaan sinulle.

 

 

Tuntien varaaminen ja peruttaminen

 

Ratsukko-varauskalenteri on käytössämme 10.9.2018 alkaen. Ratsukkoa käytetään tuntien varaamiseen ja peruuttamiseen normaalitilanteissa.

 

Poikkeuksena uudet asiakkaat ja ensikertalaiset:

varaukset kannattaa aina tehdä puhelimitse ensimmäiselle tunnille, p. 040 963 2555.

Näin voimme käydä läpi ratsastustaustasi sekä hevostoiveesi ja sopivan tasoinen ryhmä löytyy helpoiten.

 

Muut asiakkaat

 

Vakioasiakas:

kun olet saanut Ratsukko-varauskalenterin tunnukset tallilta, kirjaudu saamillasi tunnuksilla Ratsukkoon varataksesi ja peruaksesi tunteja. Tuntien peruutuksissa poikkeuksena alle 1 vuorokauden ennen tunnin alkua tehtävät peruutukset, jolloin peruutus on tehtävä soittamalla tai tekstiviestitse. Sairasperuutukset aina soittaen.

 

 

RATSUKKO-varauskalenterin käyttö

 

Kirjautuminen ja käyttäjätunnukseen liitettävät tiedot

 

Kirjaudu Ratsukkoon tästä talliltamme saamillasi ensitunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen, päivitä ensin omat tietosi: nimitiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut kysytyt tiedot sekä uusi salasana. Kun ratsastaja on lapsi, huoltajan tiedot täytetään muihin kohtiin paitsi ratsastajaa koskeviin kysymyksiin. Tarkkoja kysymyksiä kysytään mm. siksi, että osaamme tehdä oikean tuntiratsuvalinnan sinulle tai lapsellesi.

 

Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta tuntivarausvahvistukset ja peruutusvahvistukset voidaan lähettää sinulle. Täytäthän tietoihisi sellaisen sähköpostiosoitteen, jota käytät saadaksesi vahvistukset ja mahdolliset tuntimuutokset tietoosi. Vahvistuksia ei lähetetä tekstiviestinä.

 

Puhelinnumero tarvitaan myös, jotta mahdolliset lyhyen aikavälin muutokset tunneissa voidaan ilmoittaa sinulle tallin kautta.

 

Kun olet saanut tallin kautta käyttäjätunnuksen ja salasanan, vaihda salasana ja halutessasi käyttäjätunnus Käyttäjätiedot kohdassa. Muista laittaa Käyttäjätiedot kohdassa tietoihin siellä kysytty Ratsastajan nimi.

 

 

Tunnin varaaminen Ratsukon kautta

 

Varaa omalle tasollesi sopiva tunti, näet tason varauskalenterin kohdasta Taso. Jos olet epävarma, mikä taso on sinulle sopiva, ole yhteydessä ensin tallille soittamalla.  Varauskalenterissa voit rajata tuntihakua halutessasi myös kuukauden perusteella.

 

Vapaat paikat tunneille näet kohdan Varaukset alta: esimerkiksi, 5/6 tarkoittaa että tunnille on vielä 1 paikkaa vapaana. Kokonaispaikkamäärä tässä esimerkissä on 6.

 

 

Tuntien peruuttaminen

 

Ratsukon kautta varatut tunnit tulee myös perua sitä kautta. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 1 vrk eli 24 tuntia ennen tunnin alkua, silloin peruutuksen voi tehdä vielä Ratsukon kautta. Kun tunnin alkuun on alle 1 vrk, tulee peruutus tehdä ottaen suoraan yhteyttä talliin.  Jos tuntia ei peruuteta, menee siitä normaali veloitus.

 

Noudatathan peruutuskäytäntöä, sillä tuntien ajoissa peruuttamisesta hyödyt joskus itsekin – vapautuneet paikat voidaan ohjata esim. korvaustuntilaisten käyttöön!

 

Kun tunti on peruutettu peruutusehtoja noudattaen, voit käyttää tuntisi vielä korvaavaan tuntiin. Kausikortin omistajien tulee ratsastaa korvaavat tunnit kahden viikon sisällä perutusta tunnista!

 

 

Perhetunnus

 

Perhetunnuksella pystyt hallitsemaan saman perheen kaikkien ratsastajien tuntivarauksia yhdellä tunnuksella. Ensikirjautumistunnusten yhteydessä saat myös tallin vakioasiakkaana tiedon, kuka perheen jäsenistä on pääkäyttäjänä ja jonka alla muiden perheen ratsastajien tunnukset ovat.

 

 

Toimi näin:

 

Kirjaudu Ratsukko-varauskalenteriin pääkäyttäjätunnuksella. Näet kaikkien ratsastajien tiedot ja pääset päivittämään tietoja ja lisäämään kunkin ratsastajan tarvittavat tiedot painamalla Päivitä tiedot tai Muokkaa-nappia.

 

Täytäthän jokaisen ratsastajan tietoihin myös sähköpostiosoitteet ja puhelinnumeron tuntien varaus- ja peruutusvahvistuksia varten. Lasten tiedoissa on hyvä olla vanhemman sähköpostisoite ja puhelinnumero.

Jatkossa tuntivarauksia tehdessäsi saat näkyviin alasvetovalikon ratsastajista, kun olet varaamassa tuntia. Tuntivarauskohdassa siis valitset, kenelle tunti varataan.

 

HUOM! Tunnin peruuttaminen perhetunnuksella: kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella Ratsukkoon. Saat näkyviin listan kaikista varatuista tunneista. Tuntien kohdalla on nappi Poista, kun tunnin peruutus on mahdollista tehdä vielä Ratsukon kautta. Jos poista nappi puuttuu tunnin kohdalta, ole yhteydessä talliin soittamalla tai muutoin.

 

 

LaKu Stall

 

Rantasuontie 82

41160 TIKKAKOSKI

 

Myyntihevoset

Auli Lamers

050 531 9917

 

Trailerit, Kävelykoneet

Wouter Lamers

050 443 2444

 

info@lakustall.com

Ratsastustunnit joka viikko maanantaista lauantaihin

 

Sunnuntaisin valmennuksia, kilpailuja ja muita tapahtumia!

Tuntivaraukset

puh. 040 963 2555

 

Huom! Jos emme heti vastaa, niin laita viestillä soittopyyntö!

2017 © LaKu Stall