Hevoset

Hevoset

Hevosemme ovat kilttejä, koulutettuja ja osaavia. Ratsastuksen aloittaminen meillä on turvallista ja varmaa osaavilla hevosilla. Hevostemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeä asia ja panostamme siihen.

Andu "Antti"

Andu eli Antti on eestinhevosruuna, joka on syntynyt 2011. Antin säkäkorkeus on 140cm ja sen taso on he:b (re 80cm). Kuva Olga Mäkinen.

Andu "Antti"

Beafort Rubert "Ruubert"

Beafort Rubert "Ruubert"

Bonnie Bee "Poni"

Bonnie Bee "Poni"

Calalagos "Clara"

Calalagos eli "Clara" on holsteiner tamma. Se on syntynyt vuonna 2007 ja sen säkäkorkeus on 160cm. Claran koulutustaso on he:a ja esteet 110cm. Clara on näppärä pieni urheiluhevostamma niin esteille kuin kouluun vähän kokeneemmille ratsastajille. Kuva Emma Taskinen.

Calalagos "Clara"

Ceilon

Ceilon, " Sepi" , on syntynyt vuonna 2007. Se on torihevonen ja sukupuoleltaan ruuna. Sepin taso he:a (re 100cm). Sepi on rauhallinen ja lempeä jättiläinen, sen säkäkorkeus on 174cm.

Ceilon

Expreszo B "Ressu"

Syntynyt 2009, KWPN, kouluruuna, säkä 172cm. Luonne erittäin ystävällinen ja rauhallinen.Koulutustaso PSG. Aulin kouluratsu. Kilpailee vaativia luokkia 3-4 tasolla. Ei tuntikäytössä. Senioreiden aluemestaruus hopea v. 2017, senioreiden hallimestaruus pronssi 2017. Sijoituksia ja voittoja va:B-va:A tasolta.

i. Armani
ei.Rosenkavalier

Expreszo B "Ressu"

Exotic "Esko"

Syntynyt 2009, Eestiläinen risteytys, ruuna, säkä 158cm. Koulutustaso He:a re 90cm. Esko sopii lähes kaikentasoisille ratsastajille. Todella kiltti ja sopivan energinen.

i. Ekstron
ei. Gram

Exotic "Esko"

Hernetas "Heikki"

Hernetas "Heikki"

Jeevertti "Vertti"

Syntynyt 2005, oma kasvattama suomenhevonen, ruuna, säkä 154cm. Koulutustaso He:a re 90cm. Vertti sopii kaikentasoisille ratsastajille. Todella kiltti ja rauhallinen poika, joka pitää esteistä.

i. Anton H
ei. Resori

Jeevertti "Vertti"

Lathkill Remember Me "Laila"

Syntynyt 2013, englantilainen poni tamma, säkä 140cm. Koulutustaso He:b re 80cm. Laila on mukavan energinen pikku poni, joka hyppää ketterästi ja korkealta.

i. Acado
ei. Rhoson Havana

Lathkill Remember Me "Laila"

Peninsula Boy "Sulka"

Syntynyt 2012, Irlantilainen risteytysruuna, säkä 163cm. Koulutustaso He:a Re 80cm. Nuoresta iästään huolimatta erityisen fiksu ja maailman rauhallisin, ystävä jota ei juuri maailma järkytä. Sopii kaikentasoisille ratsastajille. Kuva Olga Mäkinen.

Peninsula Boy "Sulka"

Pilven Peppi "Peppi"

Syntynyt 2009, Suomenhevonen, tamma, säkä 155cm, Koulutustaso he:a, re 80cm. Peppi menee niin alkeet kuin aikuiset. Peppi on peruskiltti ratsastaa, mutta omaa luonnettakin löytyy.

i. Pilven Poika
ei. Vinkaus

Pilven Peppi "Peppi"

Sizsi "Sissi"

Sizsi "Sissi"

Suihkar "Riepu"

Syntynyt 2002, Suomenhevonen, säkä 155cm, Koulutustaso he:a, re 80cm. Miellyttävän herkkä ja kevyt ratsastaa. Hyvä opettamaan ratsastajaansa tekemään vähemmän saadakseen enemmän. Toimii kaikentasoisilla ratsastajilla.

i. Suikun Ero
ei. Pysteri

Suihkar "Riepu"

Jackson

Jackson on Aulin kisahevonen. Se on KWPN-ruuna, joka on syntynyt vuonna 2014. Jacksonin säkä on165cm. Se kilpailee ikäluokka kilpailuissa kansallisella tasolla. Hienosti liikkuva tulevaisuuden junnuhevonen vaativampaankin makuun. I. Etoile ei. Zizi Top.

Jackson ei toimi opetushevosena tunneillamme.

Jackson

J'Adore Jv

J'Adore Jv on Aulin toinen kisahevonen. Se on KWPN-ruuna, joka on syntynyt vuonna 2014. Säkä on 166cm. Kilpailee kansallisella tasolla.
i. First Promise ei. Norway.

J'Adore Jv ei toimi opetushevosena tunneillamme.

J'Adore Jv