Hevoset

Hevoset

Hevosemme ovat kilttejä, koulutettuja ja osaavia. Ratsastuksen aloittaminen meillä on turvallista ja varmaa osaavilla hevosilla. Hevostemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeä asia ja panostamme siihen.

Andu "Antti"

Andu eli Antti on eestinhevosruuna, joka on syntynyt 2011. Antin säkäkorkeus on 140cm ja sen taso on he:b (re 80cm). Kuva Olga Mäkinen.

Andu "Antti"

Beafort Rubert "Ruubert"

Ruubert on Irlantilainen poniruuna, joka on syntynyt 2013. Ruubertin säkäkorkeus on 140cm ja sen taso on he:a (re 80cm). Ruubert on kiltti ja toimii niin kilpailiussa kun alkeistunneilla. Meriittejä on sille kertynytkin mm. Keski-Suomen ponien koulumestaruus kulta vuosina 2019 ja 2020.

Beafort Rubert "Ruubert"

Bonnie Bee "Poni"

Bonnie Bee "Poni"

Calalagos "Clara"

Calalagos eli "Clara" on holsteiner tamma. Se on syntynyt vuonna 2007 ja sen säkäkorkeus on 160cm. Claran koulutustaso on he:a ja esteet 110cm. Clara on näppärä pieni urheiluhevostamma niin esteille kuin kouluun vähän kokeneemmille ratsastajille. Kuva Emma Taskinen.

Calalagos "Clara"

Lamansa "Mamma"

Mamma on Latvialainen puoliverinen. Se on syntynyt 2004. Mamma on koulutustasoltaan he:a +vaihdot ja hypännyt nuorempana isompiakin esteitä. Nykyään Mamma hyppää vain satunnaisesti ja matalalla tasolla. Mamma on toimiva ratsu niin kokeneiden tunneilla kuin vähemmän ratsastaneidenkin kanssa. Mammalla on korkeutta n. 170cm.

I. Latvans Ei. Solars

Lamansa "Mamma"

Lathkill Remember Me "Laila"

Syntynyt 2013, englantilainen poni tamma, säkä 140cm. Koulutustaso He:b re 80cm. Laila on mukavan energinen pikku poni, joka hyppää ketterästi ja korkealta.

i. Acado
ei. Rhoson Havana

Lathkill Remember Me "Laila"

Sizsi "Sissi"

Sizsi "Sissi"

Fortuna "Ruusa"

Ruusa on syntynyt vuonna 2012. Se on Liettualainen risteytys tamma. Ruusa on tasoltaan he:a ja hyppää esteitä 90cm tasolla. Ruusa on kiltti ja mukavan reipas ratsastaa, sen säkäkorkeus on n. 156cm.

Fortuna "Ruusa"

Ceilon "Sepi"

Ceilon, " Sepi, Seppo, Taalasmaa" , on syntynyt vuonna 2007. Se on torihevonen ja sukupuoleltaan ruuna. Sepin taso he:a (re 100cm). Sepi on rauhallinen ja lempeä jättiläinen, sen säkäkorkeus on 174cm.

Ceilon "Sepi"

Exotic "Esko"

Syntynyt 2009, Eestiläinen risteytys, ruuna, säkä 158cm. Koulutustaso He:a re 90cm. Esko sopii lähes kaikentasoisille ratsastajille. Todella kiltti ja sopivan energinen.

i. Ekstron
ei. Gram

Exotic "Esko"

Hernetas "Heikki"

Hernetas "Heikki"

Jeevertti "Vertti"

Syntynyt 2005, oma kasvattama suomenhevonen, ruuna, säkä 154cm. Koulutustaso He:a re 90cm. Vertti sopii kaikentasoisille ratsastajille. Todella kiltti ja rauhallinen poika, joka pitää esteistä.

i. Anton H
ei. Resori

Jeevertti "Vertti"

Lakun Helge

Helge on syntynyt vuonna 2015. Se on suomenhevosruuna. Taso he:a, esteet 90cm. Helge on hieman touhukas ja aina mukana hommassa. Mukavan reipas ratsastaa. säkäkorkeus on 154cm.

I. Anton H, Ei. Suikun Ero

Lakun Helge

Suihkar "Riepu"

Syntynyt 2002, Suomenhevonen, säkä 155cm, Koulutustaso he:a, re 80cm. Miellyttävän herkkä ja kevyt ratsastaa. Hyvä opettamaan ratsastajaansa tekemään vähemmän saadakseen enemmän. Toimii kaikentasoisilla ratsastajilla.

i. Suikun Ero
ei. Pysteri

Suihkar "Riepu"

Tuikkaus "Turkka"

Turkka on isokokoinen Suomenhevosruuna. Syntynyt 2014. Turkka on kiltti ja hyväntahtoinen, mutta ei aivan aina muista olevansa niin iso. Isosta koostaan huolimatta kevyt ja mukava ratsastaa, sekä erityisen mukava suustaan. Esteitä ylittää kiltisti vaikkei ehkä ole siinä suurin talentti. Turkka on tasoltaan he:A ja esteet 80cm.

I. I.P. Lento Ei. Suikku

Tuikkaus "Turkka"

Cristoff "Risto"

Risto on Hollantilainen Puoliverinen eli KWPN-ruuna, joka on syntynyt 2007. Säkäkorkeutta tällä jättiläisellä on 180cm. Tasoltaan se on he:a. Risto on hienosti liikkuva kouluhevonen jonka kanssa ratsastajat saavat hienoja fiiliksiä kouluratsastuksesta. Se on hyvin pehmeä ja miellyttävä ratsastaa, mutta myöskin herkkä ratsastajan istunnalle. Erityisen opettavainen ratsu.

I. Prestige VDL Ei. OO Seven

Cristoff "Risto"

Balans

Balans on syntynyt vuonna 2006. Se on Hollantilainen Puoliverinen eli KWPN ja sukupuoleltaan ruuna. Esteet 130cm ja koulupuolellakin pitkälle koulutettu. Kisattu va:b sekä osaa sarjavaihdot joka kolmannella sekä kääntyy piruettia. Balans on rauhallinen ja lempeä, sen säkäkorkeus on 176cm. Mukana kokeneempien tunneilla.

Balans

Jackson

Jackson on Aulin kisahevonen. Se on KWPN-ruuna, joka on syntynyt vuonna 2014. Jacksonin säkä on165cm. Se kilpailee ikäluokka kilpailuissa kansallisella tasolla. Hienosti liikkuva tulevaisuuden junnuhevonen vaativampaankin makuun. I. Etoile ei. Zizi Top.

Jackson ei toimi opetushevosena tunneillamme.

Jackson

J'Adore Jv "Jäbä"

J'Adore Jv on Aulin kisahevonen. Se on KWPN-ruuna, joka on syntynyt vuonna 2014. Säkä on 166cm. Kilpailee kansallisella tasolla.
i. First Promise ei. Norway.

J'Adore Jv ei toimi opetushevosena tunneillamme.

J'Adore Jv "Jäbä"

Expreszo B "Ressu"

Syntynyt 2009, KWPN, kouluruuna, säkä 172cm. Luonne erittäin ystävällinen ja rauhallinen.Koulutustaso PSG. Aulin kouluratsu. Kilpailee vaativia luokkia 3-4 tasolla. Ei tuntikäytössä. Senioreiden aluemestaruus hopea v. 2017, senioreiden hallimestaruus pronssi 2017. Sijoituksia ja voittoja va:B-va:A tasolta.

i. Armani
ei.Rosenkavalier

Expreszo B "Ressu"