Ratsastusta yksilöllisesti

Sinä asiakkaanamme

Sinä asiakkaanamme

Olipa ratsastustuntiesi määrä viikossa yksi tai enemmän tai jos käyt irtotunenneilla, huomioimme sinut mm. näin:

  • saat mukavan ja turvallisen harrastusympäristön
  • avoimen ilmapiirin, jossa jokainen ratsastaja on meille tärkeä
  • ratsukon eli sinut ja opetushevosesi huomioivan opetuksen
  • omalle tasollesi sopivan ryhmän, jossa pääset etenemään yhdessä muiden kanssa motivoituneesti
  • mahdollisuuden kilpailla tallin omissa harjoituskisoissa
  • osallistumismahdollisuuden valmennuksiin ja pienryhmiin edullisemmalla hinnalla
  • osallisuuden aktiivisen ja mukavaan yhteisöön

Jokaisella ratsastajalla, tasosta riippumatta, tulee huippuonnistuneiden tuntien ja motivoivien kokemusten lisäksi toisinaan myös haasteita ja epäonnistumisen tunnetta. Haluamme huomioida jokaisen ratsastajamme oman näkemyksen siitä, miten tunti on sujunut, niin hyvin kuin mahdollista. Näin pääsemme heti korjaamaan mahdolliset epäonnistumisen tunteet ja paneutumaan ratsastajan omaan palautteeseen jo seuraavalla tunnilla. Tällä tavoin toimien haluamme säilyttää asiakkaidemme motivaation harrastukseen ja luoda osaltamme onnistumiskokemuksia ja siitä seuraavaa mahtavaa tunnetta! Tämä on myös meidän ilo - saamme nähdä sinun etenemisen ja positiiviset tunteet.

Halutessasi saat myös varattua erillisen suunnittelupalaverin opettajasi kanssa, jossa määritellään yhdessä kanssasi tavoitteet ja mihin erityisesti haluat keskittyä.

Onko ratsastustavoitteesi valmentautua kisoihin?

Tallimme on sekä ratsastuskoulu että valmennustalli. Luomme oppilaidemme ja valmennettavien ratsastajien kanssa pitkäaikaisen asiakassuhteen ja parhaimmilaan se jatkuu alkeiskurssista jopa omalla hevosella valmentautumiseen ja kisaamiseen. Kisatiimimme kanssa kuljemme yhdessä kisoihin suuren kuljetuskalustomme kanssa. Meille on tärkeää, että kaikkien asiakkaidemme, pienempien ryhmien sekä kisa- ja valmennustiimiemme kesken ja kanssa kaikilla on hyvä olla ja jokainen uusi asiakkaamme kokee itsensä tervetulleeksi. Kisatiimiin voit hakeutua ja liittyä myös oman hevosen kanssa.