Avoin ja iloinen ilmapiiri

Ratsastuskoulu

LakuStall on Keski-Suomen suurin ratsastuskoulu

Tallimme toiminta alkoi vuonna 2011 Tikkakoskella. Olemme kasvaneet vuosien aikana yhdeksi Keski-Suomen suurimmista ratsastuskouluista . Tarjoamme mukavan harrastusympäristön sekä tavoitteellisemmalle oppilaalle että perusharrastajalle. Meiltä löytyy hevosia monenlaisiin tarpeisiin ja olemme lähellä asiakkaitamme Jyväskylän kupeessa.

Kuten asiakkaidemme tyytyväisyys, tärkeänä osana vastuullista toimintaamme on myös hevosten hyvinvointi, johon panostamme. Sen kautta maksimoimme myös asiakkaiden hyvät kokemukset ja mukavuuden meillä ratsastettaessa. Meille on myös tärkeää, että jokainen asiakas kokee tallimme ilmapiirin avoimena, iloisena ja hyväksyvänä. Omassa vakiotuntiryhmässä pääset edistymään yhdessä muiden ratsastajien kanssa, kuitenkin yksilöllisesti, ja osaltamme tuemme jokaisen edistymistä ja mahdollisia tavoitteita ratsastamisessa.

Ratsastustuntien varaus sujuu helposti Hopotin kautta. Jos olet uusi asiakas, voit soittaa ensin meille ja tarkistaa sinulle parhaiten sopivan tunnin tason.

LakuStall on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Vakiotunnit pyörii maanantaista - lauantaihin.

Ratsastustunteihin liittyviä tietoja:

  • Tunnit maanantaista - lauantaihin
  • Sunnuntaisin valmennuksia, kisoja ja muita tapahtumia
  • Ratsastusryhmässä max. 7 ratsukkoa
  • Ratsastustunneilla käytössä 24x96m aidattu ja valaistu hiekkapohjainen ratsastuskenttä, 24x60 kuitu hiekka -pohjainen maneesi sekä estekalusto.
  • Opetushevoset tasoltaan he:c-va:b ja re 70-120cm
  • Voit tulla tunneillemme myös omalla hevosella
  • Myös este- ja maastotunteja

Onko ratsastustavoitteesi valmentautua kisoihin?

Luomme oppilaidemme ja valmennettavien ratsastajien kanssa pitkäaikaisen asiakassuhteen ja parhaimmilaan se jatkuu alkeiskurssista jopa omalla hevosella valmentautumiseen ja kisaamiseen. Kisatiimimme kanssa kuljemme yhdessä kisoihin suuren kuljetuskalustomme kanssa. Huolehdimme siitä, että kaikkien asiakkaidemme, pienempien ryhmien sekä kisa- ja valmennustiimiemme kesken ja kanssa kaikilla on hyvä olla ja jokainen uusi asiakkaamme kokee itsensä tervetulleeksi. Kisatiimiin voit hakeutua ja liittyä myös oman hevosen kanssa.

Katso tunnit Hopotista.

Tilauksesta myös erilliset ryhmätunnit.

Kysy ryhmätunneista p. 040 963 2555

HUOM!

TUNTIEN PERUUTUKSET TULEE TEHDÄ 24H ENNEN TUNTISI ALKUA RATSUKKO-VARAUSKALENTERIN KAUTTA.

(Peruuttamatta jätetystä tai myöhässä perutusta tunnista perimme tunnin hinnan)

VARAUKSET JA PERUUTUKSET HOPOTI-VARAUSKALENTERIN KAUTTA. UUDET ASIAKKAAT OTA YHTEYTTÄ TALLIN NUMEROON 040 963 2555