Myytävät hevoset

Myytävät hevoset

Myytävät hevoset

Etsitkö itsellesi tai ratsastuskouluusi hevosta? Ota ja kysy myynnissä olevista hevosistamme. Kauttamme myynnissä olevat hevoset ovat jo suomessa, ellei toisin mainita, joten sinulla on helppo tulla katsomaan ja kokeilemaan niitä paikanpäälle. Kaikilla kauttamme maahan tulevilla hevosilla on asiaan kuuluvat paperit. Jos sivuiltamme ei löydy juuri sinulle sopivaa hevosta niin voimme auttaa sellaisen löytämisessä. Yhteistyökumppanillamme Hollannissa on tarjolla hevosia niin harraste kuin kilpailu käyttöön, Kysy lisää Aulilta!

Onko oman hevosen myyminen työlästä ja hankalaa?

Tuntuuko oman hevosen myynti työläältä ja raskaalta? Meiltä kysellään koko ajan hevosia niin kilpailu- kuin harrastekäyttöön sekä ratsastuskouluihin. Tuo hevosesi myyntiin meille! Meillä hevosesi asuu myynnin ajan laadukkaissa ja ammattitasoisissa puitteissa ja hevosen esittely ostajalle ei ole koskaan kiinni säästä tai pohjista.

Teemme hevosestasi myyntivideon ja kuvat sekä hoidamme kaiken myyntiin liittyvän, ilmoituksista hinta neuvotteluun, kauppakirjan kirjoitukseen asti. Maksat provision 10%+alv. vain toteutuneesta kaupasta.
Edulliset ylläpitokustannukset vain 470€/kk perusliikutus järjestettävissä mahdollisuus myös ratsutukseen myynnin ajan. Jos myytävä ratsu voi tehdä joitain tunteja ratsastuskoulussa vähennetään nämä kk maksusta.